Göran Rautiainen on pitkän linjan yrittäjä

Göran Rautiainen perusti Artfull Oy:n vuonna 1990, sillä siihen aikaan maassamme ei ollut ollenkaan halogeenivalaistustekniikkaan erikoistuneita yrityksiä. Oikean markkinatilanteen ja Göranin aikaisemman yrittäjätaustan ansiosta rohkeutta Artfullin perustamiseen löytyi.

Artfull Oy on täyttä taidetta

Kaikkien yrityksen ammattilaisen sydämiä lähellä ovat erityisesti valaistustekniikka ja näyttelyrakenteet sekä niiden suunnittelu ja toteutus. Rakkaus taiteeseen siivittää innostukseen ja vahvat intuitiot yksilöllisiin ratkaisuihin.

Artfull Oy palveleekin jokaista asiakasta ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti. Tämän varmistamiseksi töitäkin otetaan kerralla vastaan vain niin paljon, kun laadulla ja varmuudella voidaan valmistaa.

Yrittäjyys elämäntapana

Göranille yrittäjän työ on elämäntapa. Motivoituneisuus ja oikea asenne ovatkin siivittäneet miehen myös messu- ja somistamoliiton hallituksen puheenjohtajaksi. Alan lähettilääksi kutsuttu Göran onkin edustanut itseään ja yritystään kotimaan messujen lisäksi myös muualla Euroopassa.

Göranin mielestä hyvät yhteistyökumppanit ovat avaimia menestykseen. Oman sydämensä kuunteleminen ja yrittäjyyden ehdoilla eläminen ovat hänen mielestään myös tärkeitä seikkoja yrityksen menestymistarinan rakentamisessa.

Katso haastattelu

Katso yrityksen esittely ja Göran Rautiaisen esittely Kova laji -ohjelmassa vuodelta 1997!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Meiltä messujen ja näyttelyiden suunnittelu ja toteutus sekä sisustusrakentaminen.

Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi