Messut alusta loppuun avullamme

Kaipaatko ammattilaisen apua messujen järjestämisessä? Vai haluatko teettää messujen valaistussuunnittelun osaavan yhteistyökumppanin kanssa?

Messut ja näyttelyt ovat Artfull Oy:n ydinosaamista. Messurakentaminen koko Suomen alueella onnistuu avullamme, ota yhteyttä!

Kokonaisvaltaista palvelua

Me tarjoamme asiakkaillemme kaikki messujen järjestämiseen liittyvät palvelut. Kun annat meidän luoda yrityksellesi koko messukauden kestävän ja markkinointinne kanssa yhteen sopivan toimintakonseptin, saavutat merkittäviä kustannussäästöjä.

Toteutuksen jälkeen myös ylläpito kuuluu palveluumme. Me varastoimme ja huollamme osastorakenteenne tapahtumien välillä. Messuilla sinulla on aina käytettävissäsi moitteeton osastokokonaisuus!

Suunnittelemamme design-osastot

Voimme räätälöidä messuosaston alusta asti yrityksenne yksilöllisten toiveiden mukaan, mutta voit valita osaston myös valmiiksi suunniteltujen design-osastojen joukosta. Meillä on kymmeniä valmiita konsepteja, joita voidaan hioa yrityksenne ilmeeseen sopiviksi.

Tutustu desgn-osastoihin!

Laadukkaat materiaalit ja valaistukset

Myös valaistuksen suunnittelu messuilla kuuluu osaamiseemme. Suunnittelemme ja toteutamme niin pieniä kuin suuriakin valaistusurakoita.

Käytämme monipuolisesti korkealuokkaisia materiaaleja tuotannoissamme. Metallit, puu, kankaat ja profiilit valitaan yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Meiltä messujen ja näyttelyiden suunnittelu ja toteutus sekä sisustusrakentaminen.

Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi