Näyttelyt ja muut promootiotilaisuudet alan ammattilaiselta

Haluaisitko järjestää osaamistasi esittelevän näyttelyn? Vai järjestäisitkö mieluummin laadukkaan promootiotilaisuuden uuden tuotteen lanseeraamisen tiimoilta?

Artfull Oy on oikea yhteistyökumppani kumpaankin tilaisuuteen! Näyttelyt sekä niiden rakenteiden suunnittelu ja toteutus ovat yrityksemme ydinosaamista. Toimimme koko Suomen alueella, joten ota yhteyttä vaikka heti!

Näyttelyt ja muut tapahtumat

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme kaikenkokoisia näyttelyitä eri aiheiden ympärille. Olipa kyseessä sitten uuden taiteilijan ensimmäinen näyttely tai pidempiaikainen messukonsepti, sen toteuttaminen onnistuu tekijöiltämme. Tarkoituksenamme on varmistaa asiakkaamme kokonaisvaltainen näkyvyys tapahtumassa.

Toimitamme tapahtumaan kaiken tarpeellisen aina standeista rekvisiittaan ja catering-palveuihin asti. Meiltä saat sopimuksen mukaan myös vaikkapa käsin tekstatut julisteet, hinnastot tai ruokalistat näyttelysi teemaan sopivasti.

Erikoiskohteet

Myös erikoisempien kohteiden, kuten demo- ja näyttelyhuoneiden tai studioiden, suunnittelu ja toteutus kuuluvat osaamiseemme.  Pystymme toteuttamaan erilaisia siirrettäviä showroom-tyyppisiä esittelytiloja sekä huolehtimaan niiden logistiikasta, huollosta ja välivarastoinnista.

Valaistukset ja käytettävät materiaalit

Myös valaistuksen suunnittelu ja toteutus kuuluvat palveluumme. Hoidamme ammattitaidolla muun muassa näyttelyiden ja tapahtumien valaistuksia.

Panostamme työssämme muutenkin laatuun, sillä hyödynnämme vain korkeatasoisia materiaaleja. Valitsemme käytettävät materiaalit (mm. metallit, puu, kankaat, profiilit) aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Meiltä messujen ja näyttelyiden suunnittelu ja toteutus sekä sisustusrakentaminen.

Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi